KAMI GENG SUKA IKAN KELI

KELI OH KELI DAPAT AWARD



Terima kasih pada Cik Betty La Fea yang sudi beri penghargaan ini kepada blog saya.Seperti kata beliau pemberiaan ini adalah sebagai kita menghargai rakan-rakan blogger dan merapat serta memeriahkan lagi hubungan antara sesama kita.Harap rakan-rakan kunjungi blog Cik Betty sebab setiap entry penulisannya terasa puas bila kita membacanya.Cik Betty pandai dalam menerangkan sesuatu perkara atau isu.

Suka saya di sini berkongsi penghargaan ini kepada 5 rakan blogger yang selalu memberi sokongan pada blog Keli oh Keli. Ramai sebenarnya yang tidak jemu-jemu memberi sokongan tetapi kali ini saya beri pada rakan-rakan kita yang berikut:

1.KENALI POKOK SAYANGI POKOK
Sebuah blog yang mendambakan cerita tumbuh tumbuhan dengan gaya penyampaian yang bersahaja akan mendekatkan kita mengenali warisan alam tumbuhan yang tiada ternilai.

2.HANIZ AZLA
Kakak Haniz pandai bercerita tentang apa sahaja yang berlaku di sekelilingnya.Gaya bahasa dan lenggok perkataan yang santai membuat kita terasa dekat dalam memahami persekitaran yang bahagia dan gembira dunianya.

3.MYFRIN'S STORY
Nukilan rasa dan perspektif yang positif pada setiap garapan yang kak Imun letakkan pada blognya acapkali membuat kita terasa keharuman bunga keikhlasan perkongsiannya.

4.BLOG MUAZ
Pada yang berdempak dengan konflik batin yang hebat dan masih tercari jawapan kehidupan, blog saudara Muaz sesuai dijadikan tatapan rutin.Pelbagai ilmu bermanfaat ada di sini.Seorang blogger yang bersederhana penampilannya tetapi hebat kandungan dan nilai yang diberi kepada pembaca.

5.LIVE EACH DAY AS IT COMES
Rakan blogger saya yang amat saya hormati.Saya selalu menanti entry darinya kerana isu dan persoalan yang di bawa berlaku sekeliling kita.Mata fikiran penulisnya tajam.Sangat "cool"gaya penulisannya membuatkan kita terasa dekat dengan penulisnya saudari yott.Terima kasih kerana menyokong saya sejak dari mula lagi.

28 comments:

miss nina said...

wah, cantik award tu.
tahniah keli!

iniialahaku said...

tahniah2...

lma xmai sini aih

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

terima kasih sudi menerima..^__^

ozzy said...

Assalam...

Tahniah..

Myfrin's story said...

Salam, encik keli. Wah, tahniah kerana mendapat award tu. Cantik dan bersemangat.

Terima kasih juga kerana sudi memberikan award tu pada kak. Rasa terharu dan tersenyum2 skrg ni, hehehe......:)

zul permatang badak said...

blog kiter ader masaaloh kener wairus tiger ari doh....com. duk kedai gi bek-ki...tengok woh timun betik gambor tak keluor-kelu0r...

sabor.....nok wat guaner...amber abis kire-kire berikhtior.....

maaf kecek gganu....sekali sekaler...

zul permatang badak said...

oh luper nok khabor.....ade se bender lagi ....comeeii pingat tu...
siang kat amber....takdok oghang nok bui......

Rina Azam said...

wahhhhhhhhhh,,,

saya nk award jugak .....
nak33333333333.....
comei award tuuu.....
nnti keli bg sy pulak k...

KELI OH KELI said...

miss nina

ya cantik award tu..tq miss nina atas ucapan...")

KELI OH KELI said...

iniialahaku

hye cikgu..terima kasih kerana singgah walaupun cikgu sibuk...")

KELI OH KELI said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

Sama2 cik Betty kerana sudi memberi pada saya...")

KELI OH KELI said...

ozzy

waalaikum salam bro ozzy..hehe..terima kasih...")

KELI OH KELI said...

Myfrin's story

hehe..harap2 kakak suka lah ya...terima kasih sbb selalu datang blog ini...

KELI OH KELI said...

zul permatang badak

alamak bro...remove virus tu lekas2..

hehe...nanana ganu kiteeee....

KELI OH KELI said...

zul permatang badak

"siang kat amber....takdok oghang nok bui......"

err...x paham bro...erksssss....

KELI OH KELI said...

Rina Azam

hahaha...sibuk ja awak ni....bukankah saya ni award dalam hidup awak? ")

muazlumut said...

tahniah....dan terima kasih keli oh keli.award tu pun cantik

Naddia said...

sy pon slalu bc entry kamu...jeles la camni!

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. terima kasih yer sudi bagi award kat akak.. thanks juga kerana selalu sudi berkunjung dan menjadi sahabat yg baik buat akak.. nnt akak ambil award ni yer..

Solihin Zubir said...

yott.... lama x terjah beliau.. dlu dia anatar pengomen tetap.. n kna ziarah balik ni..

KELI OH KELI said...

muazlumut

sama2 sahabatku muaz...

KELI OH KELI said...

Naddia

ya..saya tahu dan hargai cik naddia..lain kali saya beri pada naddia pulak ya...inshaAllah..")

KELI OH KELI said...

Hanis Azla

sama2 kak Hanis sbb sudi terima..anyway kakak selalu kawan yg baik...

KELI OH KELI said...

Solihin Zubir

mungkin saudari yott bz sikit tu...kalau x mmg dia ada datang jengah blog kita tu..saya sendiri pun dah bz sikit...jarang2 dapat jengah blog kawan2...tapi kamu semua ttp di haty..hehe..")

alkisah69 said...

tahniah mr keli

A i n n u r A f i f f a h said...

best lah dpt award ^^

1st time ke sini.

follow u :)

KELI OH KELI said...

alkisah69

tq geng!!!

KELI OH KELI said...

A i n n u r A f i f f a h

selamat datang...terima kasih banyak2!!

ORDER SEKARANG !

ORDER SEKARANG !
OVAPRIM ( UNTUK PEMBENIHAN IKAN)

PROMO PET

PROMO PET
Sugar Glider

African Grey

Ferret

Zebra Finches

Kuang Emas

Ball Python

Indian Ringneck

MENU ISTIMEWA

MENU ISTIMEWA
ikan keli sambal

nasi kerabu ikan keli

keli cicah sambal belacan

fillet ikan keli

keli lemonade

ENTRY POPULAR

ANDA PENGUNJUNG KE

USYAR2 SINI

Klip Pusat Ternakan Keli oh Keli

Related Posts with Thumbnails

THE OLD FREES

THE OLD FREES
There was an error in this gadget

KELI OH KELI