KAMI GENG SUKA IKAN KELI

GAMBAR DI LADANG KELI OH KELI

Entry kali ini adalah khas untuk abg kita saudara Abang zul yang meminta saya untuk melihat gambar di ladang KELI OH KELI.Semoga satu hari saya dapat bersua muka dengan abg zul,Adry dan saudara Muaz.Kunjungan kalian ke sini amatlah dialu-alukan.


37 comments:

ctk said...

wah...boley la ct g jenguk nanti :D

KELI OH KELI said...

ctk

boleh..silakan...")

muazlumut said...

InsyAllah akan sampai......muaz ada mak menakan kat sungai dua.bestnya ladang tuan.....

Adry@Daun said...

As salam en keli,
Nk masuk ke ladang ni perlu ada surat kebenaran atau blh terus masuk tnpa memeohon keizinan dahulu? Saya ada adik yg duk kat Penang ni. Tiap2 tahun smp ke penang ni. InsyaAllah kalau berkesempatan saya akn ke sana nanti. Rupanya bkn ikan keli je ada kat sini, mcm2 adaaa... Best tu kalau dpt tgk.. Ayam belanda tu saya suka bunyinya....glukk..glukk..hehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya ada ladang sendiri..ini ladang usaha sendiri kan? macam-macam haiwan nampaknya ada kat ladang tu..lain kali keli boleh share pengalaman buka ladang ni ya..

Rara. said...

waaaaa, juai keli? kayaaa ooo :O

KELI OH KELI said...

muazlumut

wahhh...elok la tue muaz....dekat la tue dgn tempat saya...sungai dua kat pulau pinang ni ada dua kawasan...satu di sebelah pulau satu lagi dekat area seberang perai utara.

KELI OH KELI said...

Adry@Daun

tempat ni x buka untuk public...kalau nak mai...hubungi saya dulu ya Adry..

kalau macam tue baguslah...kalau ada kat penang nanti hubungi keli noo...

KELI OH KELI said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

InshaAllah satu hari saya kongsikan ya...ya projek diusaha sendiri..dan projek ni di bawah Jabatan Perikanan Pulau Pinang.

KELI OH KELI said...

Rara.

errr....belum kaya lagi. kalau jual kelisa kaya raya dahhh...")

muazlumut said...

muaz sungai dua kat kampung permatang kerai besaq, rasanya tak jauh sangat dgn merbau kudong...
muaz mcm berminat nak beli anak angsa..

KELI OH KELI said...

muazlumut

boleh , inshaAllah...buat masa sekarang stok anak angsa ada seekor ja lagi...kalau muaz nak nanti next penetasan saya bgtaw kat muaz..sebab kesian la angsa tu kalau nak bela sekor dia ja...elok bela sepasang.

Solihin Zubir said...

uishh... bkn stakat keli.. mcm2 ada nowhh... smoga jd jutawan la nnt eh KELI.. aminn..

KELI OH KELI said...

Solihin Zubir

terima kasih atas doa SZ..

ozzy said...

Assalam..

View yg cukup menarik..semoga terus berjaya..tahniah dari saya

KELI OH KELI said...

ozzy

terima kasih bro ozzy....semoga kita semua sama2 berjaya...

Rina Azam said...

wahhh... cerianya ladang keli oh keli... bila la blh ke sana :)

KELI OH KELI said...

Rina Azam

bila cik rina nak mai? :P
mesti ladang lagi ceria dengan kehadiran Rina.

Hanis Azla said...

oh, begini rupanya ladang keli oh keli.. serba serbi ada di dalamnya.. seronok tgk..

Kak Imun said...

Salam, encik keli. Wah, meriah la ladang Encik keli. Rupanya bukan ikan keli saja yang ada, buah2an dan itik angsa pun ada. Kak paling suka tengok buah labu tu, suburnya......:)

Semoga perusahaan encik keli bertambah maju ya, Amin.....:)

KELI OH KELI said...

Hanis Azla

Subahanallah...Maha Suci Allah yang mencipta pelbagai kehidupan di muka bumi...

KELI OH KELI said...

Kak Imun

Terima kasih atas doa kak imun..semua ni pinjaman dari tuhan untuk saya...inshaAllah saya akan usahakan sungguh2 apa yang dikurnia Allah. Amin....

zul permatang badak said...

keli lewat saya komen ni sbb tnett problem.....kabel TM putus,satu lagi ruangan komen pun ada masaalah........ari ni baru 0.k....

keli,

ingat ikan keli je...rupanya banyak unggas lain........bestkan ada ladang.........sayur pun ada...

berapa ekar luas tu...

KELI OH KELI said...

zul permatang badak

Ohh..patutlah..saya tertunggu juga komen abg zul...hehe...

x luas sangat abg zul...tapi saya guna setiap inci ruang yg ada..")

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ade keje kosang tak.. mcm best je keje ni.. ade segala mcm..

KELI OH KELI said...

LinE PuTih LiNe HiTaM

Hehe...jom jadi share partner... ")

KhaiRin said...

tu labu ke? besau nyerrr


btw, blog ni bla nk komen je kuar iklan unwanted...
nnt amik perhatian ye..tkt2 virus je..

KELI OH KELI said...

KhaiRin

ya labu...

tq KhaiRin...atas keprihatinan kamu...nanti saya tgk.

muaz_kkgp said...

sedapnya gulai labu....

KELI OH KELI said...

muaz_kkgp

hehe...sodap2...muaz nk order anak angsa x?

insan_marhaen said...

Sejuk hati IM lihat 'orang kita' berjaya membuat usaha begini. Teringin pula nak datang melihat..

KELI OH KELI said...

insan_marhaen

saya jemput kedatangan saudara IM ke sini...kecil tapak tangan , nyiru kami tadahkan...

miss nina said...

la..macam2 ada rupanya.
sungguh menarik

KELI OH KELI said...

miss nina

x la macam2 sgt...cik nina bila nk mai sini..?

LELASURAMADU LOVES CATFISH said...

Iya, ternyata tidak spesialis di keli saja ya ?!:)

Mohd Nor said...

Keli ternakan saya makan pelet be EM buat sendiri sekali sehari. Air ternakan keli saya siram pokok pisang, limau, anggor dan bunga . Pisang dah berbuah dan pokok bunga seperti haleconian, orkid sentiasa berbunga. Lihat blog saya http://inovasidesamalaysia.blogspot.com untuk berkongsi pengalaman.

Tornado Assassin said...

huhu

ORDER SEKARANG !

ORDER SEKARANG !
OVAPRIM ( UNTUK PEMBENIHAN IKAN)

PROMO PET

PROMO PET
Sugar Glider

African Grey

Ferret

Zebra Finches

Kuang Emas

Ball Python

Indian Ringneck

MENU ISTIMEWA

MENU ISTIMEWA
ikan keli sambal

nasi kerabu ikan keli

keli cicah sambal belacan

fillet ikan keli

keli lemonade

ENTRY POPULAR

ANDA PENGUNJUNG KE

USYAR2 SINI

Klip Pusat Ternakan Keli oh Keli

Related Posts with Thumbnails

THE OLD FREES

THE OLD FREES
There was an error in this gadget

KELI OH KELI