KAMI GENG SUKA IKAN KELI

GITAR IKAN KELI


Tidak dinafikan muzik juga mampu menjadi elemen memotivasikan seseorang.Dengan muzik seseorang itu boleh mendapat inspirasi melalui melodi dan bait-bait lirik yang positif.Antara lagu-lagu yang berbentuk motivasi yang boleh kita dengar ialah....
  • Fikirkan boleh! (Metropolitan)
  • Gemuruh (Faizal tahir)
  • I believe I can Fly (R. Kelly)
  • Faith of The Heart (Russell Watson - Star Trek Enterprise soundtrack)
  • We Are The Champions (Queen)

19 comments:

ice♥ice said...

teringat kat sekolah dulu, cikgu nyanyi lagu fikirkan boleh untuk anak murid die..bertambah la jugak semangat tu..hihi ;)

Nasrina a.k.a Cikna said...

ada nilai2 estetika.. klasik memg sesuai aa dgn rockers mcm mr. keli

Melanau Blogger said...

macam2 ada ya...hehe
harap2 jangan buat sabun ikan keli pulak..

terima kasih

windi said...

cantiknya gitar.

al-basri said...

gitar pun ada, kreatif betul..

tehr said...

jangan nanti misai ikan keli pula dibuat tali gitar
...apa2 pun memang kreatif

yaya said...

mak uiii.. cantik nya.. mesti mahal nih.

DDrfauziah said...

Salam singgah ukhwah dari Kak G. Ceria2kan hari anda. :)
Misi arini: Singgah2 memanjangkan silaturrahim. :)

Miss Fadhilah said...

salam..
tol2.sy skng sgt coz lagu2 leh bg smngt..=)

Hana Ayra said...

gitar ikan eli pun ada?
wow

Mia Liana said...

minat muzik gak...tapi hanya reti karaoke je lah...hehhehe

Nurul Harun said...

siapa boleh tolong ajar nurul main gitar? huwaa.

TUKANG KATA said...

mungkin kita boleh buat muzik ttg keli..inspirasi dari blog ini...hehe

Miz Kadiah said...

creative,,,

+akufobia+ said...

nombor 4 tu belum pernah dengar lagi.aa.nak dengar.

embun d tengah malam said...

lawa gila gitar ni...

Cik Ubi said...

bru beli gitar akustik~..tpi xpndai..huhu..

ReiKo ---(@ JezzeBelle--:-<3 said...

menarik gila oh blog nie!! ahahaha.. nak gitar ikan tu. i lov fish. wuhuhuhaha

fadhlihamdan said...

sangat sangat sangat cool gitar ni. thanks sebab share!

ORDER SEKARANG !

ORDER SEKARANG !
OVAPRIM ( UNTUK PEMBENIHAN IKAN)

PROMO PET

PROMO PET
Sugar Glider

African Grey

Ferret

Zebra Finches

Kuang Emas

Ball Python

Indian Ringneck

MENU ISTIMEWA

MENU ISTIMEWA
ikan keli sambal

nasi kerabu ikan keli

keli cicah sambal belacan

fillet ikan keli

keli lemonade

ENTRY POPULAR

ANDA PENGUNJUNG KE

USYAR2 SINI

Klip Pusat Ternakan Keli oh Keli

Related Posts with Thumbnails

THE OLD FREES

THE OLD FREES
There was an error in this gadget

KELI OH KELI