KAMI GENG SUKA IKAN KELI

LAWAK IKAN KELI -PENANG VERSION



Pada satu pagi minggu, Mamu Mastan beli beberapa ekoq ikan keli kat market pagi Tmn Sardon.

Bila dah sampai rumah,dia pun panggil la bini dia.

Berikut adalah perbualan mereka yg sempat dirakam:

Mamu Mastan: Oh darling….tolong siang ikan Keli ni, lepaih tu cheq buat gulai naaa kt nana.

Mami Begum:Wah sedapnya…mesti mari nana…eishhhh…tapi nana, macam mana nak siang Ikan Keli ni?? Dok hidup lagi….tergedik-gedik lagi tuu.....

Mamu Mastan: Jangan dok buat raplah jingga ,small the matter…hang rendam la ikan Keli tu dalam ayaq.

Mami Begum:Rendam dalam ayaq?buat apa nana?

Mamu Mastan:Bagi dia lemaih la!!! Apparaaaah…..

Mami Begum: Lawaknya nana!!!!! hikhik......

3 comments:

si para para said...

ayaaa mcm ni pun ada ka..haha

Mazuan said...

tinggal jejak di sini...

Melor said...

kelakar!

ORDER SEKARANG !

ORDER SEKARANG !
OVAPRIM ( UNTUK PEMBENIHAN IKAN)

PROMO PET

PROMO PET
Sugar Glider

African Grey

Ferret

Zebra Finches

Kuang Emas

Ball Python

Indian Ringneck

MENU ISTIMEWA

MENU ISTIMEWA
ikan keli sambal

nasi kerabu ikan keli

keli cicah sambal belacan

fillet ikan keli

keli lemonade

ENTRY POPULAR

ANDA PENGUNJUNG KE

USYAR2 SINI

Klip Pusat Ternakan Keli oh Keli

Related Posts with Thumbnails

THE OLD FREES

THE OLD FREES
There was an error in this gadget

KELI OH KELI